Izvor: Scandal.rs, 03.Sep.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ME JE PODRŽALA: Gagi Đogani u Zadrugu ulazi potkovan ĆERKINIM SAVETIMA!

Učesnici treće sezone rijalitija Zadruga, koja zvanično startuje 6. septembra, podvrgli su se lekarskom pregledu nekoliko dana uoči useljenja u velelepni Imaginarijum. Po samom dolasku na pregled najviše pažnje privukao je otac pobednice druge sezone rijalitija Lune Đogani, Gagi Đogani, koji je otkrio da će na imanju imati seks po ceo dan, kao što to The post LUNA ME JE PODRŽALA: Gagi Đogani u Zadrugu ulazi potkovan ĆERKINIM SAVETIMA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Gagi najbolje prošao! Evo koliki će honorar uzimati nedeljno u Zadruzi 3!

Izvor: Svet, 04.Sep.2019, 15:38

Bliži se početak treće sezone Zadruge koja će zvanično početi u petak, 6. septembra. Takmičari će u rijalitiju boraviti oko 40 nedelja.. I u ovoj sezoni imaće priliku da zarade lepu svotu novca, a kako se spekuliše najplaćeniji učesnik Zadruge 3 biće Gagi Đogani, otac pobednice druge sezone...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.