LUNA ILI STANIJA NA KIJINIM KRILIMA? Evo KO je imao VIŠE glasova i KO je pobednik takmičenja u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ILI STANIJA NA KIJINIM KRILIMA? Evo KO je imao VIŠE glasova i KO je pobednik takmičenja u Zadruzi

Da li je ovo duel koji ćemo gledati i u finalu rijalitija?

Pre nekoliko dana Veliki šef je za učesnike rijalitija "Zadruga" organizovao specijalan zadatak. Oni su vredno radili na pripremi koreografija za pesmu koju su sami odabrali, a takmičenje je održano večeras.

Iako je bilo devet grupa, sve oči su bile uprte u Lunu Đogani i Staniju Dobrojević jer je ovo nadmetanje od strane publike doživljeno kao takmičenje dve suparnice, pogotovo jer je Stanijina grupa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrala na krilima pobednice prve sezone Kristine Kije Kockar. One su igrale uz njenu pesmu "Ne vraćam se na staro", te je duel dignut na viši nivo.

Sat vremena su imali gledaoci za glasanje na Fejsbuku i Jutjubu, a proglašena su dva pobednika - posebno za svaku društvenu mrežu.

Borba na Jutjubu je bila - nerešena. Pobedile su i Lunina i Stanijina grupa, a kako je Ognjen Amidžić naveo, u jednom trenutku je Jutjub blokirao snimke jer je bila velika navala.

Na Fejsbuku je pobedila grupa Lune Đogani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.