Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA I NJENI FETIŠI: MARKO ĐOGANIJEVU PODSETIO NA SLOBU: Evo ti PALAC! Njena reakcija će vas šokirati! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković započeli su ljubavnu romansu u kojoj uživaju, a blogerka je sinoć izjavila kako je prebolela bivšeg dečka, Slobu Radanovića, sa kojim je bila u vezi tokom prve sezone Zadruge. Kada su se osamili u spavaćoj sobi, Lunu je zanimalo kakav je Marku bio prvi poljubac sa njom, nakon čega je The post LUNA I NJENI FETIŠI: MARKO ĐOGANIJEVU PODSETIO NA SLOBU: Evo ti PALAC! Njena reakcija će vas šokirati! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko ponudio Luni da mu oliže palac na nozi, a ona mu žestoko odbrusila

Izvor: Blic, 18.Jan.2019, 01:51

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su obelodanili vezu. Ipak, blogerka je ostala zatečena u trenutku kada se Marko našalio sa njom, nudeći joj nožni palac na lizanje, kao što je to nekad radila sa Slobom Radanovićem u "Zadruzi".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.