LUNA I MARKO SE SELE VAN BEOGRADA posle POROĐAJA? Nakon veridbe par je doneo ODLUKU gde će PODIZATI DECU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 22:13

LUNA I MARKO SE SELE VAN BEOGRADA posle POROĐAJA? Nakon veridbe par je doneo ODLUKU gde će PODIZATI DECU

"Oboje su veoma srećni što će uskoro postati roditelji, pa su na vreme počeli da razmišljaju o budućnosti svoje porodice..."

Luna Đogani i Marko Miljković nakon saznanja da će postati roditelji već navodno planiraju svoj porodični život u troje. Kako mediji prenose, Marko i Luna planiraju selidbu nakon porođaja.

-  Posle veridbe, Luna je silno želela da ostane u drugom stanju, što joj se ubrzo i desilo. Oboje su veoma srećni što će uskoro postati roditelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa su na vreme počeli da razmišljaju o budućnosti svoje porodice.  Budući da je Lunin stan u kojem žive mali za tročlanu porodicu, shvatili su da će uskoro morati da se presele - priča izvor za domaće medije, pa dodaje da Đoganijeva i Miljković planiraju  kupe plac na kome će izgraditi kuću za svoju porodicu.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 6, 2020 at 1:30pm PDT

- Želja im je da naprave veliki dom u kojem će podizati decu, a budući da izgradnja kuće mnogo košta u planu im je da prodaju Lunin stan. Od tog novca će kupiti plac van Beograda i započeti izgradnju kuće.  Oboje su se složili da je to najbolje rešenje, a sada treba da saopšte novosti svojim roditeljima. Jedino se pribojavaju Anabeline reakcije, pogotovo što je ona u više navrata istakla da će uraditi sve da spreči Lunu u toj nameri. Anabela je od ćerkinog novca kupila taj stan Luni dok je bila u "Zadruzi 2" i ne želi da bude prodat - zaključuje izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.