LUNA - GUBITNICA! Napadaju je i kad nije tu! Prozvan i Gagi, ustao i odbrusio SVIMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 08:23

LUNA - GUBITNICA! Napadaju je i kad nije tu! Prozvan i Gagi, ustao i odbrusio SVIMA! (VIDEO)

Trn u oku.

"Što nisi pozdravljao Mimino izlaganje kada je govorila o Luni i o Marku, nego ste je kolektivno svi napadali? Ne možete Jeci ništa, izlazi kao dama, a tvoja Luna izlazi tri sezone kao gubitnica. Nije Jelena kriva što se Luna ne menja" - poručili su gledaoci Gagiju.

- Kako nisam napadao? Svađao sam se i sa njom... Pa, dobro... Šta da kažem? Kada je u pravu, ja to kažem. Šta za Lunu i Marka? Nisam ja to komentarisao, zato što... Nisam, nisam reagovao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna je reagovala, pa se s njom raspravljala. Nisam hteo da se mešam - rekao je Gagi.

- Imamo najdivnije gledaoce na svetu - kratko je rekla Jelena.

Kada je videla šta sestra radi njenom ocu u bolnici, sve je snimila i OBJAVILA NA INTERNETU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.