LUNA ĐOGANI STIGLA U ŠIMANOVCE! Vratila se na PINK - produkcija spremila NEVIĐENO IZNENAĐENJE! Bez Marka...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 18:07

LUNA ĐOGANI STIGLA U ŠIMANOVCE! Vratila se na PINK - produkcija spremila NEVIĐENO IZNENAĐENJE! Bez Marka...

A nema ni bebe Mie

Novopečena mama Luna Đogani polako se vraća poslu i muzičkoj karijeri.

Prošlo je skoro tri meseca otkako je na svet donela ćerku Miu i retko kada se odvaja od nje. Ipak, danas je napravila izuzetak, pa je pristala da gostuje u emisiji "Magazin in" kod Sanje Marinković.

Lunči se vratila u Šimanovce, na staro "mesto zločina", ali ovog puta bez Marka Miljkovića i bez ćerkice. Pretpostavljamo da oni uživaju kod kuće po ovom kišnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danu.

O čemu će sve pobednica "Zadruge 2" govoriti, ostaje da čujemo u subotu, kada se emituje emisija na ružičastoj televiziji.

Specijalno za ovu priliku, Luna je obula štikle i utegla se u usku, neon haljinu, koja pokazuje njenu vitku figuru.

S obzirom da se Đoganijeva retko pojavljuje na televiziji, ovo je bilo pravo iznenađenje produkcije Pinka i sigurni smo da će njeni fanovi biti oduševljeni.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.