LUNA ĐOGANI SNIMLJENA: Porodila se juče, a evo šta je radila pred odlazak u porodilište! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 10:45

LUNA ĐOGANI SNIMLJENA: Porodila se juče, a evo šta je radila pred odlazak u porodilište! (VIDEO)

Luna i Marko juče ujutru su po drugi put postali roditelji devojčice.

Luna Đogani Miljković se porodila po drugi put juče ujutru, i na svet donela još jednu ćerkicu, kojoj je zajedno sa suprugom Markom Miljkovićem dala ime Lana.

Luna je porođena u "Narodnom frontu", carskim rezom, zbog čega Miljković nije smeo da bude prisutan u sali. Ipak, on se odmah nakon što mu je iz bolnice javljeno da je postao otac po drugi put, oglasio na svom Instagramu i radosne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vesti podelio sa pratiocima.

- 3 kilograma i 600 grama, 53 centimetara, Lana nam je stigla, dobrodošla Lana - rekao je ponosno Marko Miljković, koji je organizovao veselje u jednom prestoničkom restoranu, gde su se gosti veselili do rane zore. Ponosni otac je organizovao i vatromet.

Naša ekipa je sačekala Marka ispred porodilišta, a Miljković je ekskluzivno pred našim kamerama otkrio detalje, što možete čuti na snimku ispod:

Luna je i dalje u porodilištu, a trebalo bi da bude puštena kući u ponedeljak. Ipak, do poslednjeg trenutka pred porođaj, Luna je bila aktivna trudnica, a ekipa "Paparaco lova" ju je snimila samo dva dana pre dolaska bebe na svet.

Luna je uživala u društvu svoje starije ćerke Mije, majke Anabele i sestre Blankice. One su šopingovale i sele da ručaju, a svi su mogli da primete njen trudnički stomak koji je u pamučnoj haljini dolazio u prvi plan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.