Izvor: Scandal.rs, 13.Jan.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ĐOGANI SE OGLASILA I EMOTIVNOM PORUKOM PRIČALA O IZDAJI!

Nakon što se Anabela Atijas podužom porukom obratila svim pratiocima i fanovima, ali i hejterima, i otkrila da se Luna oseća loše zbog psa i da se zato povukla iz javnosti, oglasila se i njena ćerka. Pevačica je otkrila sa čime se Luna, ali i cela porodica suočava, a u svom otvorenom pismu obratila se The post LUNA ĐOGANI SE OGLASILA I EMOTIVNOM PORUKOM PRIČALA O IZDAJI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Luna prolazi kroz težak period, Anabela otkrila sve i zapretila jako!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jan.2020

Anabela Atijas podelila je sa svima poruku vezanu za njenu ćerku Lunu Đogani. Ona je istakla da će blokirati sve koji uznemiravaju njenu ćerku na bilo koji način. “Dragi moji, pošto se puno vas “brine” i brine za Lunu, pitate kako je i što je nema, evo ja ću da vas obavestim da Luna prolazi The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.