LUNA ĐOGANI RASPAMETILA FANOVE - Objavila video sa SVOJIM OCEM! Ove scene se RETKO VIĐAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 23:59

LUNA ĐOGANI RASPAMETILA FANOVE - Objavila video sa SVOJIM OCEM! Ove scene se RETKO VIĐAJU

Vole da đuskaju!

Pevačica i pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani, nakon što je pokazala kako je nasledila talenat za pevanje od majke Anabele Atijas, sada je pokazala talenat za igranje koji je očigledno nasledila od svog oca Gagija Đoganija.

Na društvenoj mreži TikTok, mlada mama objavila je snimak na kom zajedno sa ocem igra uz jednu popularnu pesmu.

Otac i ćerka su raspametili sve pratioce i fanove Đoganijeve, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se pozitivni komentari, lajkovi i pregledi samo nizali. Video je uspeo za svega sat vremena da prikupi nekoliko desetina hiljada pregleda. 

Poznato je da se Lunin život prati u stopu i da svi željno iščekuju svaki njen sledeći potez, a kako je koreografija Đoganijevih izgledala, pogledajte u pomenutom video klipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.