LUNA ĐOGANI OBJAVILA SLIKU SA BEBOM IZ PORODILIŠTA! Čestitke ne prestaju da stižu - Najlepši dan u životu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 09:39

LUNA ĐOGANI OBJAVILA SLIKU SA BEBOM IZ PORODILIŠTA! Čestitke ne prestaju da stižu - "Najlepši dan u životu!"

Poseban dan za porodicu Miljković.

Današnji dan je za Lunu Đogani i njenog supruga Marka Miljkovića poseban iz najlepšeg mogućeg razloga.

Kako je Đoganijeva objavila na svom Instagramu, oni danas proslavljaju drugi rođendan svojoj ćerkici Miji, a to je bio dovoljan razlog da se Luna razneži i javno pokaže bujicu emocija prema svojoj maloj porodici.

Ona je podelila snimak na kojem su zabeleženi porodični najlepši trenuci, a snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počinje fotografijom Lune i Mije iz porodilišta.

- Moj najlepši dan u životu! Dan kada je stigao moj anđeo, moje oko lepo i osmeh najlepši... Tačno sam znala da ćeš biti takva, svoja, tvrdoglava, luckasta i posebna! Šta mogu da ti poželim miki moj, ono što je najvažnije da mi budes zdrava, što više zdravljaaa, osmeha, sreće, veselja i neka te Bog čuva! 2 godine moram reći bile su izazovne ali posebne, svaki dan rasteš i svaki dan si drugačija... a ova godina će biti još posebnija za tebe jer ćeš postati STARIJA SESTRA! Voli te tvoja mama i želim ti NAJSREĆNIJI ROĐENDAN! - napisala je Luna, a potom stavila i stihove emotivne pesme "Ako te pitaju" koju izvodi Petar Grašo.

"Ako me pitaju, moja ljubavi

Je l' mi fali život otprije

Reć' ću nije ga ni bilo bez tebe"

Podsetimo, Luna i Marko su nedavno objavila da čekaju još jednu bebu, takođe devojčicu, a njihova sreća je bila još veća budući da su se pre toga suočili sa pobačajem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.