LUNA ĐOGANI MORA NA CARSKI REZ! Sve je spremno za porođaj - uskoro na svet dolazi ćerka Lana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 21:54

LUNA ĐOGANI MORA NA CARSKI REZ! Sve je spremno za porođaj - uskoro na svet dolazi ćerka Lana!

Miljkovići s nestrpljenjem čekaju da uzmu u naslednicu u naručje!

Rijaliti zvezda, Luna Đogani, sitno broji do porođaja. Marko Miljković i Luna uskoro čekaju dolazak još jedne ćerke na svet.

Oni su odlučili da naslednici daju ime Lana. Luna je otkrila kada joj je tačan termin za porođaj.

- Prirodan termin je 12. oktobra, na rođendan mog tate, ali pošto ne mogu da se porodim priodnim putem, moram carskim rezom, onda će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verovatno termin biti 5. ili 6. oktobar. Ćerkica će biti vaga u horoskopu - istakla je Luna i uporedila dve trudnoće.

- U prvoj trudnoći sam samo ležala i jela, a sada trčim dosta. Trčim za decom - priznala je Đoganijeva.

Ćerka Lune i Marka, Mia, jedva čeka da dobije sestru.

- Mia je srećna, glavna je u vrtiću. Svima priča kako će dobiti seka Lanu. Stalno mi ljubi stomak, za sad je uzbuđena, videćemo kako će se ponašati zaista kada dođe neko zbog koga neće biti stalno u znaku pažnje - rekla je Đoganijeva u emisiji "Amidži šou".

Luna je otkrila zašto su odabrali baš ovo ime za ćerku.

- Volim ta kratka imena, zvaće se slično kao ja. I kad smo za Miu birali, znali smo da želimo tako kratko ime, isti je slučaj i sada - istakla je trudnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.