LUNA ĆE POLUDETI: Marko i Ana u strasnom zagrljaju, ruka mu zalutala na gu*u, a tek poljupci! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ĆE POLUDETI: Marko i Ana u strasnom zagrljaju, ruka mu "zalutala" na gu*u, a tek poljupci! (VIDEO)

Više se ne kriju...

Maneken Marko Marković i Ana Korać su očigledno postali veoma bliski. Oni su ispred Bele kuće razmenjivali nežnosti, ne krijući svoje simpatije.

Marko je iskoristio priliku, pa je Anu malo i ispipao po zadnjici, usput joj povlačeći haljinu na dole, kao pravi kavaljer.

POSLE SVAĐE, ŠOK NA CECINOJ SLAVI: Zapevala je Draganinu pesmu, evo i koju (VIDEO)

OPERISALA RAK NA DOJCI, PROŠLA KROZ PAKAO: Naša folkerka progovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o najmračnijem periodu u životu

Cmakali su se svuda po licu, osim u usta, a Marko je Ani rekao da je baraba. S obzirom na to da se ranije govorilo kako je Marko ušao da bi zaveo Lunu Đogani, ostaje da se vidi kako će ona reagovati na ovu iznenadnu bliskost među pomenutim zadrugarima.

Ubedljivu pobedu putem SMS glasova odnela je ONA! Da li ste to i očekivali? A tek nagrada koju dobija...

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.