LUNA ĆE MORATI DA MI SE IZVINJAVA! Bezobrazna je! Atijas SUROV! Sa Miljkovićem ću se obračunati na finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 12:31

LUNA ĆE MORATI DA MI SE IZVINJAVA! Bezobrazna je! Atijas SUROV! Sa Miljkovićem ću se obračunati na finalu

Rekao je sve!

Partner Anabele Atijas, Andrej Atijas, kaže da mu njena ćerka, Luna Đogani, duguje izvinjenje i poručuje da će u finalu njenom dečku, Marku Miljkoviću, "održati lekciju" zbog napada na Anabelu.

Andrej je u žiži interesovanja zbog porodice Đogani koja se skoro pa sva nalazi u rijalitiju. On kaže da ne krije da podržava Anabelu u svemu i kao glavnog krivca za haos u rijalitiju naovodi Lunu, na koju je, kako kaže čak ljuta i sestra Blankica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju Atijas ima sa Anabelom.

To smo imali prilike da vidimo kada je Blankica na kratko ušla u rijaliti.

- Svi su me zvali i plakali i bili veoma emotivni kada su je ugledali na malim ekranima. Blankica je stalno pričala kako je Luna bezobrazna i kako joj neke stvari neće oprostiti. Ali onda se odljuti brzo.

- Iskreno svi smo ljuti na nju, ne samo Blankica – rekao je Atijas i dodao:

- Moraće Luna svima da se izvini, celoj porodici, a pogotovo meni. I to će morati da ide od novina do novina i da se javno izvinjava. Bilo je puno laži koje je izrekla u trenutku.

Toliko je Marka puta pokušala da odbrani, ali uzaludno. Kada izađe napolje zna da će baš najviše problema imati sa mnom - izjavio je Atijas, a onda se osvrnuo na ponašanje Miljkovića koji često ulazi u sukob sa Anabelom:

- Miljković će morati da me pogleda u oči. Ne može on jednoj ženi da se unosi u facu, ako je toliki šmeker neka krene na mene. Imaće najviše problema sa mnom kada izađe, pa će videti kako prolaze muškarci koji vrše nasilje nad ženama. Luna će videti da li će nakon rijalitija ostati sa njim, a ja ću je u tome sprečiti. Svi znamo da je on upravo sa njom zbog novca. Ostaviće je prvog dana nakon rijalitija, kada dovoljno profitira.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispovest Atijasa za STAR: Ulazim da spasem Anabelu od Lune! Odvratno je to što radi!

Izvor: Svet, 29.Maj.2020

Saga porodice Đogani ne jenjava od kada su se u Beloj kući Gagiju pridružile ćerka Luna, a ubrzo posle nje i bivša supruga Anabela! Kako kaže za novi STAR, Andrej Atijas je spreman da uđe u Zadrugu kako bi pomogao Anabeli.. “ZNAM DA BI ANABELI ZNAČILO DA JE ZAGRLIM!” Jel ti žao Anabele?. „Ona...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.