LUNA ĆE IZGORETI OD BESA - Evo ko je drugi ČLAN ŽIRIJA na Zadrugoviziji! Sprema se OSVETA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 22:26

LUNA ĆE IZGORETI OD BESA - Evo ko je drugi ČLAN ŽIRIJA na Zadrugoviziji! Sprema se OSVETA?!

Biće ovo uzbudljiva noć!

Veliki šef je poslao zadrugarima večeras pismo, kako bi ih obavestio kada bi trebalo da budu spremni za početak večerašnje spektakularne "Zadrugovizije". Ana Korać je pre čitanja nazvala Taru Simov nadimkom koji joj je dao Mensur Ajdarpašić.

- Tarinjo, jesi uzela sva energetska pića odande? Ima još? Gde mi je pismo, svi za sto - rekla je Ana, pa počela da čita pismo:

- Dragi zadrugari, "Zadrugovizija" uskoro počinje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neophodno je da svi budete spremni u pola 11 - pročitala je Ana.

Ono što Ana i zadrugari ne znaju je da će se u žiriju naći i Kristina Kija Kockar, pevačica i pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu. Podsetimo, u žiriju će se naći i Stanija Dobrojević, koja je osvojila treće mesto u drugoj sezoni "Zadruge".

Wait for it... new photoshooting with @djordjebukvic at my part of the country 🥰 @restoran_trofej @wood_mood_apartment

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Jun 12, 2020 at 10:22am PDT

Ostaje da vidimo kako će Luna Đogani reagovati kada bude ugledala svoju ljutu suparnicu i da li će joj se Kija osvetiti malim brojem poena. Ne sumnjamo da će ovo biti zanimljiv susret.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.