LUNA ĆE IZGORETI OD BESA! Bivši zadrugar ISPROZIVAO njeno pevanje! Izgleda SIROMAŠNO i bez... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ĆE IZGORETI OD BESA! Bivši zadrugar ISPROZIVAO njeno pevanje! "Izgleda SIROMAŠNO i bez..." (FOTO)

Zapalio Instagram!

Nakon što je pobedila u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", Luna Đogani je rešila da uplovi u muzičke vode.

Snimila je prvu pesmu, "Deveti krug", koja je zabeležila veliki uspeh kod publike. Na Jutjubu je zabeleženo da je pesma preslušana više od 10 miliona puta. Mišljenja su podeljena, dok je neki hvale, drugi je prozivaju da kopira Kristinu Kiju Kockar i da ona nema talenata za pevanje.

Delici vecerasnje žurke! Hvala Makedonci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 🙋‍♀️❤️ #lunadjo @plesni_klub_evolution

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 21, 2019 at 7:40pm PDT

Prethodnog vikenda je održala svoj prvi nastup u Makedoniji. Klub je bio pun do poslednjeg mesta, a publika je celo veče pevala u glas sa njom.

Međutim, bivši Zadrugar Branislav Radnonjić Brendon je izneo svoje negativno mišljenje o njenom pevačkom umeću, što se Đoganijevoj sigurno neće dopasti.

- Lunin pokušaj pevačice izgleda siromašno i bez faktora iks. I njoj se u očima vidi da zna da to nije to - napisao je Brendon.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.