LUKSUZ I PERVERZIJA: Zavirite u DOM Dalile i Dejana, koji pršti od GLAMURA! Izgradili pravi RAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKSUZ I PERVERZIJA: Zavirite u DOM Dalile i Dejana, koji pršti od GLAMURA! Izgradili pravi RAJ!

Zajedničkim snagama!

Dalila i Dejan Dragojević trenutno su učesncii treće sezone rijaliti šou programa Zadruga. Za tri godine Dalila i Dejan su zajedničkim trudom i radom sazidali ljubavno gnezdo na kojem bi im mnogi pozavideli.

Za predivnih par detalja koje vidite na slici našeg dnevnog boravka su se pobrinuli 👇 Sto za šminkanje 👉 @b.e.e.creative 🎀 Cvijet u desnom uglu @jelena_roza 🎀 Slika i tabure #marlynmonroe @mhome_mhome 🎀 Jastuci,ćebe od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << merino vune i tronožac @my_waynina 🎀 Hvala ekipice,da Vas nema trebalo bi Vas izmisliti 😊😍❤️ Zapratite svi i izaberite i Vi omiljene detalje koji će da krase Vaš dom 😊

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on May 14, 2019 at 9:24am PDT

U svom rodnom mestu Gornji Šepak, na placu koji joj je poklonio otac Huso, Dragojevićka je pre veze sa Dejanom sazidala temelje kuće, a potom su zajedničkim snagama izgradili pravi raj.

I kuhinja je gotova 👌🍾🎁😍 #homesweethome #kitchen #omg #beautyful #soproud 🥂🎁🎆💕

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Sep 8, 2018 at 3:01pm PDT

U svom domu Dragojevići poseduju: luksuzni dnevni boravak, kuhinju sa ugradnim elementima, raskošnu spavaću sobu, veliki vrt i garažu, a Dalila je vlasnica i ličnog garderobera - što je san svih žena.

Konačno stigao i garderober 😍🙈 Ovo je samo djelić,ostalo je u pripremi 😍(tabure,sijalice za ogledalo itd...) 🙉 Moj dio je veći od Dekijevog dijela (što je sasvim i normalno 😂) San svake žene ❤️ Ja sam svoj san ostvarila 😇 #i #love #my #home #closetroom #homedecor #roomdecor 👏

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official) on Oct 16, 2018 at 3:20pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.