LUKAS: Dileri droge su ispred škola, a roditelji okreću glavu od problema!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKAS: Dileri droge su ispred škola, a roditelji okreću glavu od problema!

- Kako bi bilo dobro kada bih ja mogao da utuvim ljudima u glavu - ne tražite put do izlečenja, nego nemojte sebe ni da dovedete u situaciju da vam lečenje treba - izjavio je pevač

Popularni pevač Aca Lukas koji je uvek otvoreno pričao o svojim problemima sa drogom kaže da roditelji moraju mnogo više da pričaju sa decom i upozore ih na opasnost od narkotika. 

- Nisu samo obaveze to što ih sprečava, već i neobaveštenost, ta zabluda – >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << meni se to neće desiti, neće moje dete to raditi… Iz tog takozvanog pokrivanja ušima, ne može da izađe ništa dobro. Ovo je problem koji je prisutan svuda. Na onom ćošku, i na onom, i u onom kafiću, tamo u školskom dvorištu, i na svakoj plaži… Dileri droge su ispred škola, a roditelji okreću glavu od problema – navodi Aca i dodaje da put do izlečenja nije lak.

Foto: Telegraf

- Kako bi bilo dobro kada bih ja mogao da utuvim ljudima u glavu – ne tražite put do izlečenja, nego nemojte sebe ni da dovedete u situaciju da vam lečenje treba! Nemojte, molim vas, ni da probate, najbolje bi bilo kada niko nikada više ne bi ni probao drogu. Znate šta je izlečenje? To je 70 odsto sreće, 20 odsto volje, i 10 odsto vaših šansi da se oporavite. Mora da bude pravi trenutak, da se na vreme otkrije bolest, i da se poklope sve kockice u životu. Ja sam imao sreće, meni se sve poklopilo. Ali ponavljam – nemojte ni da dođete u priliku da vam treba izlečenje – zaključio je Lukas.

(Telegraf.rs/izvor: Mondo)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.