LUKA JOVIĆ OSTAVIO MANEKENKU: Nećeš me praviti budalom Ne želi da bude JEDAN U NIZU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKA JOVIĆ OSTAVIO MANEKENKU: "Nećeš me praviti budalom" Ne želi da bude JEDAN U NIZU?

Upozorio ju je na početku veze.

Luka Jović je posle dvomesečne veze, navodno raskinuo sa manekenkom Sofijom Milošević. Navodno je besan je što ga je lagala i javno pričala o njihovoj ljubavi, a u početku ju je upozorio da to ne radi.

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Nov 7, 2019 at 7:15am PST

Najplaćeniji srpski fudbaler je ostavio svoju devojku, jer mu je prećutala da je dobila stan od bivšeg momka Adema Ljajića, u kome se sastajala sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njim, ali i zato što je javno pričala o njihovoj vezi.

My crazy boy 🔥

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Oct 9, 2019 at 1:21pm PDT

- Luka je pobesneo na Sofiju kada je saznao da je stan, gde su se oni sastajali, ona dobila od bivšeg momka, Adema. Kap koja je prelila čašu je ta što je Sofija medijima dala zajedničku fotografiju i naširoko pričala o njihovoj vezi - priča Lukin prijatelj.

Luka je navodno poludeo kada je to čuo, pa je i vikao na Miloševićevu:

- "Neću ti dozvoliti da praviš budalu od mene!" Luka ju je upozorio već na početku veze da ne želi da se provlači po medijima, a ona ga nije poslušala i javno je istrtljala sve detalje njihove veze. Pokušala je da svali krivicu na medije, ali on je bio neumoljiv. Besno joj je rekao da se pokupi i da su završili za sva vremena - kaže izvor.

Good Morning with this beauty💞💖💕💗💗@sofijamilo

A post shared by Sofija Miloševic💜 (@sofija_milosevicfp) on Jan 4, 2018 at 12:52am PST

- Raskinuli su u četvrtak, a u subotu ju je izbrisao sa Instagrama i odmah zapratio bivšu devojku Anđelu Manitašević, sa kojom ima sina. Kada je Sofija to videla, i ona je njega otpratila. Luka je u subotu došao u Beograd, gde je društvo prvo poveo u restoran, pričajući sa njima detaljno o raskidu, a onda uveče i u kafanu. Rekao je da hoće da proslavi raskid - dodaje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.