LUDNICA! Miljana došla da se OSVETI Zoli, pa pala na kolena: VOLIM TE, oprosti! Postavio BARIKADU, ali DŽABA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDNICA! Miljana došla da se OSVETI Zoli, pa pala na kolena: VOLIM TE, oprosti! Postavio BARIKADU, ali DŽABA

"I dalje bazdiš na alkohol!"

Posle sinoćnjeg sukoba, situacija Miljane Kulić i Lazare Čolića Zole danas dobije svoj nastavak u vidu njenog izvinjavanja i novih rasprava.

- Da li ti stvarno misliš da bi ti mogla da me nateraš da izađem odavde? Je l' te sad popustilo? Voliš ti pare, zato si došla ovde, Marija i ti ih preterano volite - provocirao je Zola Miljanu.

- Mogla bih, nećeš spavati, videćeš. Zato što si jedno g*vno smrdljivo! Prema tebi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam isuviše blaga. Ja ne idem po kući da pričam da piješ alkohol i tablete! Vrati mi novac koji si uzeo na moje ime, od trudnoće! Ja ne želim sa tobom da se svađam, došla sam ovde da pričamo - uzvratila mu je Miljana.

- Gledala si u kameru, kad si krenula nasilnički prema meni, kad si me udarila tri puta - rekao je Zola.

- Da sam te udarila, bila bih kažnjena ili bih bila u zatvoru! Znači, ako me ne bude bilo ovde 27, znaj da se jedinica nije izbrisala. Ne možeš da lažeš! Ja tebe mnogo volim, iskreno sam te zavolela, ali tebe boli k*rac za mene. Izvini, volim te, oprosti mi i ovaj put, moraš - odbrusila mu je Kulićeva.

- Ali me ne poštuješ! Oprostio sam ti hiljadu puta. Ništa ti meni nisi trebala oprostiti u životu, jer nisam ništa ni pogrešio - bio je odlučan Čolić.

- Ne prijaš mi Miljana takva, to bolesno ponašanje. Imaš u danu takvu situaciju - govorio je Zola.

- Je l' smo se danas dogovorili nešto? - upitala je Miljana.

- I dalje bazdiš na alkohol, a zaklela si se u mene da nećeš više piti - provocirao je Čolić.

- Zašto imaš potrebu da me ponižavaš? Nisam pila, samo dva, tri gutljaja - tvrdila je zadrugarka.

- Postala si ozbiljan lažov, ne postoji dan da nešto ne slažeš. Svaki dan lažeš! Nemam više šta da ti kažem, iskreno - rekao je Lazar.

Zola je uskoro rešio da se zabarikadira da ga Miljana više nebi uznemiravala, ali je ona probile njegovu barikadu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.