LUDAKA imam napolju, ne trebaju mi i ovde Aneli pecnula Janjuša, pa se prisetila BIVŠEG - Evo kako je on reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 15:54

"LUDAKA imam napolju, ne trebaju mi i ovde" Aneli pecnula Janjuša, pa se prisetila BIVŠEG - Evo kako je on reagovao

neli i Janjuš već danima idu od ljubavi do mržnje u svom odnosu u "Eliti"...

Učesnici "Elite" Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić ušli su u raspravu.

Ahmićeva mu je tom prilikom rekla da ne sme da je pecka i podseća na bivše momke, pa muz je zapretila da se sledeći put neće dobro provesti.

Nemoj da me podsećaš ni na Asmina, ni na bilo kod drugog momka kog sam imala napolju. Nemam nameru da se nerviram, lepo mi je i konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dobro slažemo. Imamo i ti i ja teške periode, ali nemam nameru da se sećam toga šta je bilo. Ako već planiramo neku zajedničku budućnost, hajde da sve što je bilo ostavimo iza sebe. Ludaka imam napolju, ne trebaju mi i ovde, da izgledaju kao moji bivši - rekla je Aneli, a Janjuš se nadovezao:

Šta ti je bre ženo? Našalim se sa nekim ljudima i ti odmah počneš da praviš karambol. Nema potrebe za dramom, samo sam se šalio.

Podsetimo, Aneli i Janjuš već danima idu od ljubavi do mržnje u svom odnosu u "Eliti".

Ona se skoro požalila Marku Janjuševiću Janjušu da joj se cimeri krišom smeju nakon svađe koju su njih dvoje imali. Rekla im je da je primetila zle poglede, a on ju je ubeđivao da ne treba da je zanima ko joj šta misli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.