LOŠE VESTI iz spoljnog sveta za Anđelu Šparavalo - Rasuće se na komade zbog ove INFORMACIJE O VOLJENOM ČLANU PORODICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 17:32

LOŠE VESTI iz spoljnog sveta za Anđelu Šparavalo - Rasuće se na komade zbog ove INFORMACIJE O VOLJENOM ČLANU PORODICE

Anđela svoju porodicu nije videla kao prepreku vezi sa Bojanom Pavlović.

Prvi put od kako je Anđela Šparavalo u rijalitiju, njena baka je je odlučila da se oglasi. Ona se osvrnula na Anđelin izbor partnerke.

Inače, porodica Šparavalo prolazi kroz pakao zbog Anđelinih odluka. Oni nikako ne mogu da se pomire sa činjenicom da se ona zabavlja sa devojkom.

Sada se i Anđelina baka oglasila za domaće medije, te je iznela svoje mišljenje o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << celokupnoj situaciji u Beloj kući.

Sačuvaj Bože, šta je napravila ne mogu da verujem, to je od moje ćerke, ćerka. Baba od mog zeta, je bila bolesna, i juče je preplakala. Svi smo u haosu i jedna i druga porodica, majka, otac i brat, tek. Šta se sa njom desilo, ne mogu da verujem, bila je fina devojka, upisala je višu školu, bilo je sve normalno, sad ne liči na devojku kao što je bila. Imala je momke, nikada nije bila sa ženskom osobom, znate šta to znači za patrijarhalnu porodicu, oni to nikada neće biti prihvatiti, za nekoga je normalno, za nekoga ne. Ćerka stalno plače i kuka, nama nije dobro samo kad je vidimo pored Bojane, ona je uništila skroz - kazala je baka i vidno zabrinuto dodala:

- Nikad je neće prihvatiti majka i otac, pored Bojane, ona zna kakvi su oni, gledali su je kao malo vode na dlanu, sve su joj udovoljavali. Vikendica ne postoji, zbog čega laže, nije mi jasno, ni jednu istinu nije rekla. Nisam pametna, da ona tako laže, ne znam zbog čega izmišlja, kad bih mogla da je pitam "zbog čega lažeš". Tužnu priču o Sarajevu i to je izmislila - izjavila je ona za Blic.

Podsetimo, nedavno je jedna žena iz salona koji drži njena porodica.

- Ne radi ona, radi radnica, nije ona ovde. Loše se oseća, kako može da se oseća, svi su loše i baba, brat i svi. Nije joj dobro. Odrećiće je se, hvala Bogu, šta će, unakazila je celu porodicu. Normalna devojka, vidite šta je uradila. Aleksandra je bila uplakana, ne zna gde se nalazi, ne može da radi, radila je svaki dan, sad ne dolazi na posao, odvratno je. U haosu su skroz, svi smo, ceo grad, bila je normalno dete za primer, i ova budala je uhvatila pod svoje. Da može, majka bi je izvukla odande, užas - rekla je žena u salonu, a Anđeline komšije su u šoku zbog svega.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.