LOŠA SREĆA ILI... Tijana NIJE PROŠLA nijednu audiciju za amatere, pre nego što je postala popularna! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 19:53

LOŠA SREĆA ILI... Tijana NIJE PROŠLA nijednu audiciju za amatere, pre nego što je postala popularna! (VIDEO)

Nije se baš proslavila kao amater!

Pevačica Tijana Milentijević može da se pohvali da je snimila jedan od najvećih hitova u poslednjih godinu dana, pesmu "Ženaod sultana", što se kako izgleda, ne bi moglo reći kada su njeni pokušaji da se probije na estradu, pre nego što je menadžer Šaran počeo da sarađuje sa njom!

Naime, Tijana je pokušavala nekoliko puta da se plasira u razna takmičenja za pevače amatere, ali joj to ni jednom nije pošlo za rukom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prvo je, kada je imala 13 godina, probala u takmičenju "Ja imam talenat", ali nije prošla dalje, dok je godinu dana kasnije sreću okušala u takmičenju za Zvezde Granda, gde se takođe nije plasirala dalje u takmičenje.

Da li je u pitanju loša sreća ili pevanje, ne znamo, tek ona je možda i dobar primer da se može napraviti zavidana karijera, sa pravom pesmom i dobrim izgledom, bez obzira koliko je pevanje "tanko".

U nastavku pogledajte kako je Tijana izgledala i pevala sa 14 godina.

Objavu dijeli Estrada News ☆ (@estradanews_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.