LOŠ ČOVEK, NE DAO VAM BOG PRIJATELJA POPUT KUME! Ovo je Anino mišljenje o ULASKU Kačavende u Zadrugu 7 Elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 08:25

"LOŠ ČOVEK, NE DAO VAM BOG PRIJATELJA POPUT KUME!" Ovo je Anino mišljenje o ULASKU Kačavende u Zadrugu 7 Elitu

"Zamisli tvoj prijatelj nakon pucanja prijateljstva umesto da kaže "želim ti sve najbolje", on ide redom i raskrinkava sve tvoje tajne."

Milena Kačavenda je zvanično prva učesnica sedme sezone Zadruge, Elite.

Produkcija televizije Pink je objavila ovo saopštenje a svi su čekali koja će biti reakcija Ane Ćurčić na ovo.

Ana je objavila na svom Instagram storiju objavu na kojoj je tagovana a tiče se Kačavende i njenog ulaska a čim je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova objava završila kod Ćurčićeve na storiju, to bi značilo da se i slaže sa tim:

- Klasičan primer "lošeg" čoveka mi je zapravo Kuma. Pre Ane za nju niko nije čuo. Niti bi iko ikada čuo. Iz ljutnje prema drugarici ulazi da raskrinka sve. To je to. Loš čovek. Ne dao vam Bog prijatelja poput kume. Zamisli tvoj prijatelj nakon pucanja prijateljstva umesto da kaže "želim ti sve najbolje", on ide redom i raskrinkava sve tvoje tajne. Pu, mamu nam j... Nema gore životinje od čoveka - glasila je objava jedne od žena koje podržavaju Anu, a Ćurčićeva je ovo podelila i na svoj profil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.