LOŠ ČOVEK KOJI KONSTANTNO MENJA PLOČU! Ana Ćurčić jedno govori a drugo radi - ocrnjena zbog licemerja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 22:53

LOŠ ČOVEK KOJI KONSTANTNO MENJA PLOČU! Ana Ćurčić jedno govori a drugo radi - ocrnjena zbog licemerja!

Da li je ovo istina ili samo opažanje bivše zadrugarke?

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su se pomirile i sada ponovo u njihovom braku ruže cvetaju, a mlađana bivša zadrugarka je otkrila da ipak postoji nešto što ne podnosi, kad je Matora u pitanju i da joj neprestano na to skreće pažnju.

- Baš je počela da me nervira sa telefonom. To sam radila ja, konstantno sam bila na lajvu, pa se njoj toliko svidelo i počela je i ona. Rekla sma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj da ću baciti telefon koliko je počela da provodi vreme na njemu, dodala je ona kroz osmeh i rekla da za sada ne planira snima i zarađuje preko tik toka što je u poslednje vreme glavna preokupacija pojedinim zadrugarima - priznala je Anita, a potom se osvrnula na Anu Ćurčić.

Prokomentarisala je ponašanje Ane Ćurčić, njenu vezu sa Acom Bulićem, kao i najavljenu tužbu za Zvezdana Slavnića.

Pročitala sam da planira da tuži Zvezdana, pa se pitam šta je čekala do sada. Ako imaš sve te dokaze... Što nešto nisi preduzela. Nisam upućena ni u sve to što se dešavalo sa njom i njenom kumom Milenom, ali čula sam da i njoj preti nekim dokazima. Ana je pokazala da nije čovek i da je sa svima samo dok ima korist. Ona je loš čovek - rekla je Anita za medije, aludirajući na to kako Ana konstantno menja ploču i ispada licemerna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.