LOMILA INVENTAR, BACILA STVARI, NAUDILA ZOLI! Miljana Kulić izazvala strah: Njene dijagnoze su teške i opasne

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 23:26

LOMILA INVENTAR, BACILA STVARI, NAUDILA ZOLI! Miljana Kulić izazvala strah: Njene dijagnoze su teške i opasne

Kao bomba je odjeknula vest da je zadrugarkino ponašanje izazvano psihičkim bolestima. Pacijenti koji boluju od ovih stanja su nepredvidivi i u svakom trenutku mogu da povrede sebe i nekog u okolini, što je veoma zabrinulo javnost!

Miljana Kulić napravila je pometnju na imanju kada je nakon žurke nasrnula na Lazara Čolića Zolu. Obezbeđenje je reagovalo munjevitom brzinom i odmah ih je razdvojilo.

Međutim, zadrugarka ne prestaje da pravi skandale nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga.

Ovo nije prvi put da Miljana pokazuje agresiju, a jednom je ozbiljno povredila Čolića kada ga je na spavanju napala i udarala štiklom po glavi. Podsetimo, svojevremeno je izvor za "Rijaliti plus" otkrio da se Kulićeva ponaša agresivno zbog umreženih psihičkih bolesti.

- Miljana je godinama pacijent Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica". Njene dijagnoze su teške i opasne. Neke od njenih dijagnoza su akutna šizofrenija 2.5 i granični poremećaj ličnosti. Agresija kod šizofrenih pacijenata je jako opasna zato što su oni nepredvidivi i u svakom trenutku mogu da povrede sebe ili nekoga iz svog okruženja. Teško ih je obuzdati i prilikom svojih epizoda oni dobiju nekontrolisanu snagu, zbog čega ih je skoro nemoguće savladati - objasnio je tada izvor za "Rijaliti plus".

Miljana je nakon žustre svađe u kpjoj je bivši momak obećao da će spavati sa ljubavnicom u majici s likom Marije Kulić izašla u dvorište gde je ipoljavala agresiju po inventaru imanja, sve dok je obezbeđenje u tome nije prekinulo. Nakon toga je povukla još očajniji potez i uletela u izolaciju u kojooj su se njen nekadašnji dečko Lazar Čolić Zola i Anita Stanojlović mazili, što je jako nastresiralo zadrugara. U očima mu se nazirao strah.

Ona je samo pogleledala njih dvoje da bi nakon toga uzela svoj dušek, a Aleksandra Nikolić je uplašeno govorila Aniti da treba da ode odatle.

Kao da to sve nije bilo dovoljno, Miljana je uzela Zoline stvari i pobacala ih u jezero koje se nalazi u dvorištu.

- Ja sam ovde najjači, videćeš šta sledi - govorio je Zola.

- Nema spavanja više, nema - rekla je Miljana.

Na mreži se pojavio snimak koji je kompilacija Miljaninog jučerašnjeg delovanja, i koji je veoma zabrinuo javnost.

Video pogledajte u prilogu ispod.

A post shared by Jully jully Rezervni profil (@jully_pandora__)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.