LOMI SVE PRED SOBOM, KAMENJEM GAĐA STAKLO! Miljana beži iz Zadruge - razvaljuje vrata i traži izlaz!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 18:20

LOMI SVE PRED SOBOM, KAMENJEM GAĐA STAKLO! Miljana beži iz "Zadruge" - razvaljuje vrata i traži izlaz!

Ne želi više da učestvuje u rijalitiju!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola obeležili su "Zadrugu" svojim turbulentnim odnosom. Miljana je napravila haos na dan Uskrsa kada je bacila u jezero praseće pečenje koje je poslala Zolina majka Bosa. Miljana je sa stola uzela oval sa pečenjem i krenula ka jezeru kada su zadrugari, ali i njena majka pokušali da je spreče.

Potom je pobacala i zapalila Zoline stvari stvari. Kada je shvatila da je zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovih postupaka osuđena u narodu i da nema podršku zadrugara u ovim poduhvatima, Miljana je rešila da pobegne iz "Zadruge".

Dok su svi rijaliti učesnici spavali, Miljana je lutala po imanju i pokušavala da nađe izlaz kako bi pobegla iz "Zadruge".

Miljana je lomila sve pred sobom, pokušavala da razvali vrata, a zatim je i kamenjem gađala prozore.

Kulićeva je nakon bezuspešnog bekstva uletela u Belu kuću i kao manijak vrebala zadrugare dok spavaju u spavaćoj sobi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.