LOM U RADIONICI ZADRUGE! Pala na pod nakon žučnog okršaja i okupala se suzama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 08:55

LOM U RADIONICI "ZADRUGE"! Pala na pod nakon žučnog okršaja i okupala se suzama! (VIDEO)

Dramatično!

Jovana Tomić Matora je zamerila Aniti Stanojlović što je prenosila drugim zadrugarima njene reči. Ona joj se obratila rekavši da je pogrešila, nakon čega je Anita završila u suzama.

- Poenta je da nisam ljuta i da nema potrebe da govoriš: "Znam, rekla mi je Jovana". Ja kad ti nešto pričam, ne pričam ti to bez razloga, zato što imam poverenja u tebe za neke stvari, a ne da bi se ti hvalila. Praviš se luda ženo Božja, je'l >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti moraš da se petljaš u svaku priču? Nije poenta što si ti njima rekla, boli me ku*ac za njih, nego se osećam da si mene izdala. To se ne priča, ali nisam ljuta na tebe, samo ti kažem. Rekla sam ti da ne dižeš nos svuda - govorila je Matora.

- Nemoj danas da dižeš nos, rekla sam ti da ne valja, ne može - rekla je Ana.

- Mogu - rekla je Anita.

- Ajde idemo da jedemo - rekla je Matora.

- Nije ljuta uopšte - rekla je Ana.

- Nije mi dobro - govorila je Anita.

Aniti Stanojlović je teško pala rasprava sa Jovanom Tomić Matorom. Ona je otišla u radionicu gde je tugovala sama za sebe a suze su bile neizostavni deo njene ponovne drame.

I ako su zadrugari pokušavali da je smire i urazume, ona nije poslušala njihove savete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.