LOM - IZGUBILA JE DETE: Prvi susret Čolaka sa devojkom! Terala Ivanu da sedne i ćuti - a onda HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOM - IZGUBILA JE DETE: Prvi susret Čolaka sa devojkom! Terala Ivanu da sedne i ćuti - a onda HAOS

Kakav zaplet.

Novi zaplet u rijalitiju "Zadruga 3" - i to kakav. Nakon što je imanje u Šimanovcima napustio Darko Spejko, u Belu kuću su stigle dve nove učesnice - Marijana Zonjić i Ermina Pašović.

Dok Marijanu rijaliti publika zna iz prethodne sezone, Ermina je do sada bila anonimna. Reč je o devojci Baneta Čolaka (iako je u studiju kod Dušice Jakovljević rekla da je sada već bivša jer ju je prevario sa pevačicom Ivanom Krunić), a njen ulazak na imanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio više nego buran.

Bane ju je dočekao radostan, zagrlio ju je i poljubio. A ona mu je uzvratila poljubac iako je u studiju rekla da mu je već bivša.

Ona je odmah zaratila sa Ivanom i nastala je velika svađa za crnim stolom. Pašovićeva je odmah poručila Krunićevoj da "ćuti" i da "sedne", a u jednom trenutku ju je i opsovala sa "... ti materina".

- Ivana Krunić je folirantkinja, nema je veće. Pokušava da pravi priču ovde "Kija-Luna-Sloba". To ti uspeti neće! Ja nisam Kija! Tišina! Moj stric je najbolji prijatelj Čede Čvorka i znam sve. Rekao ti je Bane da sam trudna, a ti glumataš. Izgubila sam dete... ti materina! Izgubila sam dete gledajući "Zadrugu" - rekla je Ermina Ivani kojo je poručila da ne može da joj govori da sedne i da je ućutkuje, kao i da su zapravo oni napravili priču "Kija-Sloba-Luna".

Ermina je potom imala i žestoku svađu sa Borom Santanom koji je otkrio njeno ime Lepom Mići, iako je dogovor bio da se njen identitet krije i da je nazivaju sa "Jovanka". Usput je otkrila i da joj je veoma dobar prijatelj Gagi Đogani.

- Zerina Hećo je svetica naspram nje - besna je bila Ermina dok je pričala sa Banetom u dvorištu posle haosa u kući, a on joj se pravdao da ništa nije radio mimo njihovog dogovora i da zato nije ni skidao prsten s ruke, jer bi joj to bio signal da su raskinuli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.