LJUTI PROTIVNICI VEČERAS NA PINKU! Juče je Car otkazao učešće, a danas u emisiju dolazi on

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 12:52

LJUTI PROTIVNICI VEČERAS NA PINKU! Juče je Car otkazao učešće, a danas u emisiju dolazi on

Svi jedva čekaju da ih vide zajedno.

Emisija "Narod pita" se sve više zahuhtava kako teče letnja sezona na ružičastoj televiziji. Sinoć je emisija sa Aleksandrom Nikolić dočekana sa velikim entuzijazmom, a ne sumnjamo da će i večerašnja emisija biti veoma gledana.

Pink je najavio koga će večeras ugostiti u svom prepoznatljivom studiju.

Gosti u studiju biće Sanja Grujić i Miljan Vračević.ž

Njih dvoje će, direktno i bez dlake na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeziku, odgovarati na pitanja gledalaca. Zajedno imaju da pretresu sve što im se dešavalo u Beloj kući, ali i sada, nakon što se šesta sezona rijalitija završila.

Takođe se očekuje da će bez problema komentarisati sve situacije, odnose i ličnosti koje su obeležile nedavno završenu "Zadrugu".

Iako su Filip Car i Maja Marinković trebali da gostuju zajedno sa Aleks, pobednica "Zadruge 6" je ostala sama u studiju. Car je prvo otkazao učešće jer, kako Aleks tvrdi, ima smrtni slučaj u porodici te nije mogao da gostuje. Sa druge strane, Maja se pojavila u emisiji ali je bila vrlo naoštrena protiv pobednice. Sukob je eskalirao kada je gledateljka, koja je ujedno i veliki fan Aleksandre, uvredila Takijevu ćerku nazvavši je Maj**ita. Maja je rekla voditeljki da, ako ne ugase telefonski poziv, da će ona napustiti emisiju. Produkcija nije želela da udovolji njenom hiru te je ona napustila emisiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.