LJUPKA STEVIĆ PREKRŠILA ZAKON - šok snimak sa ulice! Zbog opasnog poteza preti joj ODUZIMANJE DOZVOLE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 20:41

LJUPKA STEVIĆ PREKRŠILA ZAKON - šok snimak sa ulice! Zbog opasnog poteza preti joj ODUZIMANJE DOZVOLE?!

Ovo je već previše!

Pevačica Ljupka Stević novim snimkom bahaćenja šokirala je javnost.

Naime, ona je snimila Instagram priču na kojoj je prikazala koliko je brzo vozila na autoputu. U jednom momentu vozila je preko 200km/h.

Obzirom na prekršaj koji je pevačica napravila, pored novčane kazne, preti joj i velika šansa da joj se oduzme dozvola na određen vremenski period.

Kazne za prekoračenje prosečne brzine:

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 181 km/h do 200 km/h – sledi novčana kazna od 20.000 do 40.000 dinara, 6 kaznena poena i primena mere zabrane upravljanja vozilom u trajanju od 3 meseca.

- od 201 km/h do 220 km/h – sledi novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i primena mere zabrane upravljanja vozilom u trajanju od 8 meseci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.