LJUDI, RADUJTE SE! Marija Šerifović objavila SREĆNE VESTI: Želim da ovaj trenutak ovekovečim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 12:14

"LJUDI, RADUJTE SE!" Marija Šerifović objavila SREĆNE VESTI: "Želim da ovaj trenutak ovekovečim!"

Konačno objavila i mesec!

Nakon duže pauze, naša pevačica Marija Šerifović pre nekoliko meseci objavila je pesmu "Dobar vam dan", nakon koje je najavila i izlazak novog albuma koji publika sa nestrpljenjem isčekuje.

Međutim, kako se dugo čekalo na novi album, Šerifovićeva je sada konačno odlučila da s eoglasi ovim povodom na svom Instagramu, te najavila i da je album spreman:

- Ja želim da ovaj trenutak ovekovečim. Narode, radujte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se, jer albuma će biti. Ja sam otpevala, ja sam srećna zadovoljna - objavila je Marija na svom Instagramu, a zbog informacije publika je poludela od sreće.

I dok su fanovi tokom prethodnih sati nagađali kada će ovaj projekat ugledati svetlost dana, Marija je u jednom od storija napisala kratko

- Oktobar.

Iako je u nekoliko navrata pominjala kako radi na albumu, pre nekoliko meseci priznala je da je od pola planiranih pesama ipak odustala i odlučila da krene u novu potragu.

- Moram da budem iskrena,pola pesama sam vratila, a zadržala one koje mi se pevaju, tako da sada kreće potraga i rad na albumu. Da li će biti gotovo sledeće godine u februaru, martu ili septembru, ne znam, ali znam da će sigurno biti sledeće godine - najavila je tada Šerifovićeva, piše "Pink.rs."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.