LJUBU ALIČIĆA SMESTILI NA GRUDNO ODELJENJE ŠABAČKE BOLNICE - lekari rekli da je stanje vrlo ozbilno

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 22:52

LJUBU ALIČIĆA SMESTILI NA GRUDNO ODELJENJE ŠABAČKE BOLNICE - lekari rekli da je stanje vrlo ozbilno

Teški simtomi virusa.

Folker Ljuba Aličić (67) ne krije detalje velikog zdravstvenog problema sa kojim se svojevremeno suočio.

Ljuba Aličić i dalje ne može da zaboravi kroz šta je prošao tokom borbe za zdravlje, kad je bio zaražen korona virusom.

- Mislio sam da je grip kao i svaki drugi i da je cela priča preuveličana u javnosti. A onda sam se zarazio. Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna - naveo je Ljuba, koji je tek na nagovor najbližih otišao u bolnicu.

- Smestili su me na grudno odeljenje šabačke bolnice i lekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama - priča pevač, koji je u bolnici sve vreme bio priključen na kiseonik, te dodaje da je posle tri nedelje, u jeku pandemije, uspeo da pobedi bolest.

- Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu - objasnio je Aličić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.