LJUBOMORISALA ZBOG LUNE? Mina se NALJUTILA na Tomu zbog izbora omiljene osobe: ONA JE NIŠTA... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBOMORISALA ZBOG LUNE? Mina se NALJUTILA na Tomu zbog izbora omiljene osobe: ONA JE NIŠTA... (VIDEO)

Nije joj jasno zašto?

S obzirom da se danas u Beloj kući slavi krsna slava Velikog šefa, zadrugari su počašćeni od strane njega sa gozbom kakvu do sada nisu imali. Oni su se veselili i uživali u hrani ali kao što to obično i biva pojedinci nisu bili u potpunosti zadovoljni.

UŠAO U ZADRUGU I ODMAH SE LJUBIO SA LUNOM? Au... Kakva strast! Moraće da PLATI KAZNU od 500.000 evra?

ŠOK IZJAVA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Dojadilo mi je SVE! Nemam više živaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve je LAŽNO! Sve ostavila u ČUDU

AU, JEZIVO STANJE! Luna očajnički KUKALA za Slobom, pa pokušala da BEŽI: TRČAĆEŠ za mnom kad uspem!

U jednom trenutku sa slavlja su se iskrali Tomislav Panić i Mina Vrbaški i tada joj je Toma poverio da se neprijatno oseća zbog toga što Luna Đogani nije prihvatila njegovu ljubav.

- Sramota me je. Ja sam mogao tebe da zovem u Hotel, da se sprdamo i da ne bude ništa i da mi ne bude neprijatno. - požalio se Toma.

PREŠLA NA ŽENE? Postaje BISE*SUALKA? Luna pitala Aleks da budu ZAJEDNO: Razočarana sam u MUŠKI ROD...

- Zato što shvataš da te neće. Ne znam šta si video na njoj. Bar ja tako gledam na nju, meni je ona ništa. Da nije bilo one situacije, ona bi bila ništa - rekla je Mina Tomi i otišla od njega.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.