LJUBOMORAN JE I NA DECU Ana skrhkana, ponovo nasela na Zvezdanovu manipulaciju - Preti mi direktno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 00:18

"LJUBOMORAN JE I NA DECU" Ana skrhkana, ponovo nasela na Zvezdanovu manipulaciju - Preti mi direktno!

Otkrila nove detalje!

Rijaliti učesnica, Ana Ćurčić u "Šiša baru" je razgovarala sa Markom Đedovićem o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

- Dobila sam čestitku i to je ono što mi je trebalo. Sanjala sam ja mnogo i pre toga, sad samo čekam ostalo - počela je Ana.

- Na pretresu je bila priča o cinkarenju pa se prekinula priča, šta ti to želiš da kažeš, a ne možeš da odgovoriš? - pitao je Marko.

- Samo želim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odgovorim na pitanje, a on se plaši istine. On zna da li ću ja reći št aću reći zbog onoga što sam u momentu izrekla i nisam se vraćala. On opet provlači da sam ja bila čuveni saučesnik, a ja samo želim iskrneo da odgovaram, a on mi ne odgovara jer zna koliko sam ja zapravo iskrena. Misli da mu time narušavam ugled ovde. Lično mislim da nisam cinkaroš zbog svega toga. On ne želi i ne da mi da ja pričam i zbog toga što ostajem nedorečena ispada da ne pričam istinu - rekla je Ana.

- Šta znači kad ti govori da paziš, da ćeš videti napolju? - pitao je Marko.

- Preti mi direktno. Mene svi pitaju šta sam tražila sa njim 13 godina. Ono što je bitno je da iz ove veze izlazim bez trunke griže savesti, ne ostavljam ništa za čim žalimj što sam mu uradila. Vrlo sam se predala tom odnosu, bila tu, a on prosto nema šta da kaže loše za mene u tom odnosu. To je razlika između nas. Kockanje, psiho fizičko maltretiranje i ja iza toga čvrsto stojim. Strah i dalje imam - rekla je Ana.

- A čega se on plaši da ćeš izneti? - pitao je Marko.

- Pa detalja mnogih koje ja neću izneti. Ja sam trpela jer sam htela, volela, verovala i borila se - rekla je Ana.

- Doživela si nervni slom nakon razgovora u kom ste razgovarali o tvojoj deci. Ti si rekla da si to shvatila kao njegov vid manipulacije da te ućutka - rekao je Marko.

- Nisam shvatila, čak sam opet bila izmanipulisana da sam govorila da je on u pravu. To je ona Ana koja bude izmanipulisana i to je to. Ja sam tog momenta duboko verovala u sve što je rekao, posebno što se tiče oko moje dece. Puklo je na sitnici, izmanipulisao me je i je l' moguće da je opet uspeo. Da ja sad njega nenormalno volim, ja sam u tome dugo ostajala jer je on bio moj glas razuma. Ja ovako da se okrenem za kratko vreme i shavtim koliko me manipuliše i ono kad me je uhvatio za nogu i rekao da se setim koga napolju imam, meni je to, zapravo sam prepoznala sve ono u čemu sam godinama bila. Želim da dođem do toga kako sam toliko izgubila sebe i bila fokusirana na njega. Kad bi ti znao šta je meni sve jasno. To ljubav sa njegove strane nije bila, definitivno je bila ljubav sa moje strane. ja stojim iza svega toga, da vratim ne mogu. On definitivno voli samo sebe i svoja zadovoljstva - rekla je Ana.

- Da li su emocije prema deci bile najveći adut za manipulaciju tobom? Da li je i u spoljnom svetu dolazilo do korišćenja dece u svrhu manipulacije? - pitao je Marko.

- Ne, imao je neke uslove manipulacije da ja u nekim momentima ne viđam svoju decu. Htela sam npr. da odem, pa me je on sa tim ucenjivao, ali ne bih o tome Marko. Nije mi koristio decu u tom smislu nikad. Izletela sam se sad i ne bih da pričam, bilo, prošlo. Surovo zvuči, ali on je bio ljubomoran koliko volim svoju decu i koliko su mi oni bitni u odnosu na njega. To znači da kad meni dete traži u tri ujutru da jede, ja tog momenta ustajem,a kad mi on traži umem da kažem da ne mogu. Prebacivao mi je to. Sin i ćerka su mi godinama moja princeza i sin moj, to mu je smetalo, kao: "Tvoj sin" - rekla je Ana.

- U svađama ste izgovorili da nije imao dobar odnos sa svojom ćerkom - rekao je Marko.

- To da ja njemu nisam dala da radi nema veze sa životom, samo jednom se to desilo kad je izašao i objasnila sam mu zašto ne treba da bdue vozač. On da je hteo da radi stvarno, ja se ne bih pitala. Zvezdan je neko ko nije trajan i odgovoran. Njegovoj ćerki finansije nisu bitne, njoj je dovoljno da je on samo pozov ei sedne sa njom na klupu, ali on to po meni nije osećao. Volim je jako puno, moj i njen odnos i odnos njene majke i moje dece je nevezan za Zvezdana. Mnogo puta smo se čule a da Zvezdan ne zna - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"UCENJIVAO ME JE DA NE VIDIM DECU": Ana Ćurčić raskrinkala Zvezdana Slavnića: "Plaši se detalja koje mogu da iznesem"

Izvor: Blic, 10.Apr.2023

Ana Ćurčić je razgovarala sa Markom Đedovićem o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.