LJUBAVNI TROUGAO U IZOLACIJI! Mina ŠČEPALA Tomovića pa mu napravila HAOS! Pala na Mioninu PROVOKACIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAVNI TROUGAO U IZOLACIJI! Mina ŠČEPALA Tomovića pa mu napravila HAOS! Pala na Mioninu PROVOKACIJU!

Ovakvom potezu se nije nadala.

Ovonedeljni vođa Suzana Ćubela izabrala je za potrčke Minu Vrbaški i Vladimira Tomovića. Mnogi komentarišu da Vladimir "sedi na dve stolice" s obzirom na to da flertuje i sa Minom i sa Mionom Jovanović.

Vladimir je predložio da svo troje zajedno spavaju u izolaciji, međutim, obe su odbile taj predlog. Mina i Vladimir su dremali i u jednom trenutku Miona je otvorila vrata i došla da poljubi Vladimira za laku noć.

Mina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pozelenela od besa jer je shvatila ovaj potez kao provokaciju. Nakon što je Miona napustila prostoriju, Mina je ščepala Vladimira za ruku i napravila mu ljubomornu scenu.

- Znam ja ove igrice! Ma ne zanima me, ne želim. Meni ovo ne prija. Nema druge - pričala je besno Mina.

- Nema ljubomornih scena - odbrusio joj je Tomović.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.