LJUBAVI, VOLIM TE! Šmizla nakon BURNOG RASKIDA VERIDBE ponovo ZALJUBLJENA, a evo i ko je NJEN IZABRANIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 15:39

"LJUBAVI, VOLIM TE!" Šmizla nakon BURNOG RASKIDA VERIDBE ponovo ZALJUBLJENA, a evo i ko je NJEN IZABRANIK

"Čuva me, mazi, pazi i ispunjava moje želje i hirove...!"

Jovana Novakov, bivša učesnica "Parova" se oglasila za naš portal Srbija Danas.com, kako bi otkrila da je raskinula veridbu sa svojim dečkom, Urošem, sa kojim je kupila i kuću i planirala život, a kum na venčanju je trebalo da im bude nenad Marinković Gastoz, Šmizlin najbolji prijatelj.

Nakon burnog raskida, Jovana se ponovo oglasila za naš portal, Srbija Danas.com. kako bi nam saopštila lepe vesti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a to je da je konačno ponovo u ljubavi.

Kako nam je Jovana rekla, njen izabranik je iz Hrvatske i zove se Matija, pa nam je otkrila i da je srećno zaljubljena i opisala kako su se upoznali, kao i da mu je trebalo dosta da je osvoji, ali da je definitivno pala na kolena:

- Matiju sam upoznala preko moje najbolje drugarice Nataše... Svideo mi se, sladak je,ima prelepe manire, pametan, vredan. Cimao se oko mene, osvajao me, ali sam mislila da nema ništa od toga, jer nije iz Srbije... - počela je Jovana za Srbija Danas.com.

- Međutim, s obzirom da sam odlučila da ostanem u Hrvatskoj, kako smo se viđali i provodili vreme zajedno, sve sam se više vezivala za njega. Sad uživamo, lepo nam je, čuva me, mazi, pazi i ispunjava moje želje i hirove. - nastavila je ona za Srbija Danas.com.

-  Trudi se i volim što zna sa mnom. Jbt zavolela sam ga, našli smo stan i sad nam je jos lepše. Ne buni se puno, ali sigurno mu nije lako sa mnom  Tako da, za sad, nam ide sve po planu. Nataša i ja smo započele posao u kom imamo svu njegovu podršku, savetuje nas i daje vetar u leđa. Bili smo i u Beogradu, svi su ga prihvatili, jer njega prosto ne možeš da ne voliš. Zvučim kao neka tinejdzerka, ali tako se i osećam pored njega! Hvala Nataša, a ti ljubavi, izdrži i volim te - rekla nam je Šmizla za Srbija Danas.com.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.