LJUBAV OLIVERE BALAŠEVIĆ VIŠE NIJE TAJNA! Izabranica pokojnog Đoleta izazvala BURU reakcija nakon oglašavanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 13:46

LJUBAV OLIVERE BALAŠEVIĆ VIŠE NIJE TAJNA! Izabranica pokojnog Đoleta izazvala BURU reakcija nakon oglašavanja

"Panonski mornar" je svoje najnežnije stihove uputio njoj!

Ljubav Olivere Balašević, od prvog susreta pa do danas, bio je i ostao je njen preminuli suprug Đorđe. Pa ipak, dve godine od kada nas je napustio Đole, Olja je bila na udaru komentara zbog načina na koji je za suprugom žalila.

Ona se na mrežama nije preterano oglašavala i pisala o svom suprugu, pa su mnogi ljubav Olivere Balašević dovodili u pitanje. Za to vreme ona je posvećeno radila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da očuva uspomenu na svog supruga. Bavila se radom na muzeju "panonskog mornara", kolekciji suvenira koji na njega podsećaju, a nedavno je izašla i modna linija inspirisana njegovim rimama.

Međutim, ljubav Olivere Balašević više nije tajna, a Đoletova Olivera jasno je svima stavila do znanja koliko joj suprug nedostaje, objavivši fotografije u sakou iz njihove kolekcije, sa natpisom "Provincijalka".

- Biti sam i nije toliko strašno. Biti bez tebe, to je već nešto sasvim drugo - napisala je Olivera veoma dirljivu poruku kao opis.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.