LJUBAV JE I DALJE PRISUTNA, ALI... Lunina emotivna ISPOVEST ZA SD o raskidu sa Miljkovićem! OVO je PRAVA ISTINA o rastanku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"LJUBAV JE I DALJE PRISUTNA, ALI..." Lunina emotivna ISPOVEST ZA SD o raskidu sa Miljkovićem! OVO je PRAVA ISTINA o rastanku

Jedina istina o njihovom odnosu!

Pobednica druge sezone rijaliti programa Zadruga, Luna Đogani, rešila je nakon rijalitija da uplovi u muzičke vode. Njene pesme broje milionske preglede na Jutjubu, a najverniji fanovi prate svaki njen nastup.

Luna je sinoć nastupa u klubu u Ćupriji, a ekipa portala Srbija Danas je bila na licu mesta i pomno pratila dešavanja. Naše novinarke su razgovarale sa Lunom, a pevačica je ekskluzivno za naš portal otkrila sve o raskidu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Markom Miljkovićem.

- Da, nažalost raskinuli smo. Nismo više zajedno. Ne želim da pričam zašto, kako i zbog koga, jer bar to možemo da sačuvamo za sebe. Žao mi je što nismo uspeli kao par, ali o njemu neću imati nikada bilo šta ružno da kažem. On je jedan stvarno dobar dečko koji mi je pružio ljubav i pažnju  koliko i ja njemu, ali jednostavno nismo uspeli da opstanemo kao par. Borili smo se lavovski, ali je jednostavno puklo. Idemo dalje, želim mu puno sreće.

- Ne, daleko od toga. Pisali su svašta, navodili nedostatak para, umešanost treće osobe, moju mamu, a nema veze sa tim. Samo nismo imali iste stavove o nekim stvarima koje su jako bitne da bi dvoje uspeli u životu. Ljubav je bila prisutna, i dalje je prisutna, ali ona nije dovoljna da bi jedna veza opstala.

- Baš zbog toga želim da demantujem jer nikakav novac nije u pitanju. U našoj vezi novac nikada nije bio bitan, sve je bilo naše zajedničko. Nema veze sa novcem nego jednostavno više nismo mogli.

- Definitivno nema veze. Taj čovek je davno u mojoj prošlosti.

Detalje sa nastupa Lune Đogani u Ćupriji pogledajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luna za SD OTKRILA tekst i naziv NOVE pesme! "Kraj patetike, sad moj s*ksi stil - da bude SVETSKI!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019

A tek KOME je posvećena....Pobednica druge i vicešampionka prve sezone rijalitija "Zadruga", pevačica Luna Đogani, sinoć je nastupila u Ćupriji i to samo dva dana posle raskida sa Markom Miljkovićem. Iako joj je teško na emotivnom planu, ona je rešila da profesionalno pristupi svom poslu i da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.