LJUBAV ILI LUDILO: Aleksandra Mladenović OTKRILA da li je u TAJNOJ vezi sa Acom Lukasom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV ILI LUDILO: Aleksandra Mladenović OTKRILA da li je u TAJNOJ vezi sa Acom Lukasom!

Svi bruje o tome, a evo šta je istina.

Pevačica Aleksandra Mladenović svojim glasom i stasom osvojila je simpatije kako publike, tako i žirija, u takmičenja "Zvezde Granda" 2016. godine.

Nakon što je početkom prošle godine objavila svoju drugu po redu pesmu "Ljubav ili ludilo" koja je za kratko vreme postala ogroman hit, pevačica Aleksandra Mladenović sve češće je tema domaćih medija.

A post shared by Aleksandra Mladenović (@aleksandra_mladenovic_) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Nov 4, 2017 at 4:46pm PDT

Iako su je do sada više puta povezivali sa kolegama sa estrade, pevačica je konačno rešila da progovori o svom emotivnom statusu.

- Zaljubljena sam, ali nisam u vezi. Neću da otkrivam ko je u pitanju, jer ni on ne zna - izjavila je pevačica, a zatim se osvrnula na brojne medijske napise da je bila u vezi sa Acom Lukasom:

- Mene spajaju sa čovekom koji je 26 godina stariji od mene i koji može otac da mi bude, stvarno nemam komentar - kratko je prokomentarisala pevačica i na taj način demantovala spekulacije na ovu temu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.