LILA TEŠKE SUZE! Miljana i Zola opet na pragu RASKIDA - razlog NIKAD JAČI! Ovako neće moći da nastave!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LILA TEŠKE SUZE! Miljana i Zola opet na pragu RASKIDA - razlog NIKAD JAČI! Ovako neće moći da nastave!

Meša im se u odnos!

Lazar Čolić Zola nedavno je verio zadrugarku Miljanu Kulić, međutim, ona je od tada počela da sumnja u njegovu ljubav, te ga svako malo proverava i ulazi u duboke razgovore sa njim, kako bi se uverila da nije pogrešila što je rekla "da".

Njih dvoje sinoć su ponovo vodili razgovor, jer Kulićeva nije zadovoljna Zolinim ponašanjem.

- Ja ne mogu više ovako, ako nastavim sa tobom. Imam problem sa tobom u vezi, nešto mislim da nisi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskren. Već četiri dana se osećam loše i vidim da postoji neki problem. Počinješ da mi se obraćaš tonom koji mi se ne sviđa - govorila je Kulićeva.

- Ma šta pričaš, imamo isti problem. Dosadno nam je ovde. Niti sam ja kriv za tvoj problem, ni ti za moj. Ja sa tobom nemam problem, ja bih ovde skrenuo da nema tebe - govorio je Zola, a Miljana je nastavila da bude uporna pa se požalila da nema isti odnos sa majkom Marijom, zbog njega.

- Nemam više ni odnos sa majkom koji sam imala, otkad sam sa tobom ništa nije isto. Uvek je umorna, ne sviđa mi se to uopšte. Ona je napolju mnogo dobra prema meni, ovde se samo svađamo - govorila je ona u suzama, a Lazar je pokušao da je uteši...

- To je zbog zatvorenog prostora, daj opusti se... - kratko je rekao on, a ceo razgovor poslušajte u videima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.