LIJAM NISON TUGOVAO 7 GODINA ZA ŽENOM: Ponovo sam zaljubljen u veoma slavnu ženu!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIJAM NISON TUGOVAO 7 GODINA ZA ŽENOM: Ponovo sam zaljubljen u veoma slavnu ženu!

Irski glumac Lijam Nison, sedam godina nakon smrti svoje supruge, britanske glumice Nataše Ričardson, s kojom ima dva sina, priznao je da je opet srećno zaljubljen.

Iako se tome nikad nije nadao, osvojila ga je, kako je sam izjavio, vrlo slavna žena koja za sada želi da njihovu ljubav zadrži daleko od javnosti.

Trebalo je sedam godina da Lijam Nison preboli tragičan gubitak svoje supruge koja je preminula 2008. nakon smrtonosne povrede glave na skijanju u Francuskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
UNison je retko javno progovarao o ljubavnim vezama nakon Natašine smrti, ali je sada napravio izuzetak i u intervjuu za “Irish Indipendent” priznao da je napokon srećno zaljubljen.

"Mislim da bi joj bilo neugodno kad bih sada javno objavio njeno ime. Radi se o neverovatno slavnoj ženi. Dosad nisam slavio Dan zaljubljenih, ali će u nedelju moja dama od svog irskog obožavaoca dobiti veliki buket svežeg cveća", izjavio je Nison.

Gubitak supruge koja je poginula u 45. godini života za njega je i dalje vrlo bolna tema.

"Poslednjih godina dobio sam toliko lepih pisama, prijatelji su bili velika pomoć. Znate, divno je kad znate da imate pored sebe ljude kojima je stalo do vas. Ta činjenica me uvek usreći, ma koliko duboko potonuo i vrati mi volju za životom", zaključio je Lijam Nison.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sedam godina od gubitka supruge, glumac našao sreću: Lijam Nison zaljubljen

Izvor: B92, 09.Feb.2016

Glumac Lijam Nison, napokon je našao sreću. Zaljubio se!..Svi znamo za neverovatno tužnu priču glumca Lijama Nisona (63) koji je izgubio svoju ženu u tragičnoj nesreći na skijanju 2009. godine...Međutim, izgleda da je ljubav ponovo ušetala u njegov život. Glumac je, za strane časopise naveo,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.