LIČNO ĆU IVANU MARINKOVIĆU DA POMOGNEM DA TI UZME DETE Matora u klinču sa Miljanom Kulić pomenula i Centar za socijalni rad

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 08:06

"LIČNO ĆU IVANU MARINKOVIĆU DA POMOGNEM DA TI UZME DETE" Matora u klinču sa Miljanom Kulić pomenula i Centar za socijalni rad

Napeto.

Posle emisije "Elita nominacije" situaciju su u Beloj kući zakuvale Jovana Tomić Matora i Miljana Kulić, koje su u ranim jutarnjim časovima urlale jedna na drugu.

- Nisam htela ništa da pričam u rijalitiju, stalno pričaš lažo. Lično ću da idem sa njim u socijalni rad da budem svedok i protiv tebe i protiv tvoje majke - rekla je Matora.

- Sa kim? - pitala je Kulićeva.

- Sa Ivanom Marinkovićem, lično ima da idem zato što me gaziš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - odgovorila joj je Jovana Tomić.

- I gaziću te i zgaziću te - počela je da preti Miljana.

- A ti znaš koje klipove je Đedović slao tvojoj mami. Ima da dobiju Klarinu izjavu s kim je bio tvoj tata i šta se sve dešavalo. Peckaš me, biću najgora prema tebi. Šta je Đedović poslao? Svi neka objave klip tvoje mame i neka pošalju u javnost, sve da se vidi. Sve sam ti u lice rekla, a ti kako hoćeš - rekla je Matora.

- Neće mi niko pretiti i udarati na dete - branila se Miljana.

- Niko ti ne udara na dete, samo sam ti rekla šta će se desiti. Ti se raspadaš, nisi psihički dobro, kucaš stalno na kapiju. Tebi je najveći problem i neprijatelj tvoja mama, koja te huška protiv svih ljudi - rekla joj je Matora.

Kompletan snimak svađe pogledajte ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILJANA I BEBICA U KLINČU U CIK ZORE Obezbeđenje bilo u pripravnosti, pale teške reči

Izvor: Blic, 15.Okt.2023

Miljana Kulić u ranim jutarnjim časovima sukobila se sa Jovanom Tomić Matorom, a u žestoku raspravu umešao se Miljanin bivši partner Nenad Macanović Bebica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.