LEŽE PO PLAŽAMA I SAMO ZNAJU DA MAZNU LOVU! Saša Mirković urnisao Dalilu i Miloševića - sve sami prevaranti

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 21:55

"LEŽE PO PLAŽAMA I SAMO ZNAJU DA MAZNU LOVU!" Saša Mirković urnisao Dalilu i Miloševića - sve sami prevaranti

Tek će se klupko odmotati...

Kao što smo već pisali, Milan Milošević je dao otkaz na Hajp televiziji i time pokrenuo lavinu komentara, jer je izgleda krenuo stopama svoje koleginice Dalile Dragojević.

No sada se nakon reči koje je Milan uputio, oglasio i sam direktor pomenute produkcijske kuće, Saša Mirković. Ono što je izjavio, zaista će uzdrmati domaću javnost.

- Ove takozvane "grudne voditeljske zvezde" navikle da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "maznu" lovu, odleže na plažama celo leto, dođu na posao 7h i 18min za 5 meseci, potroše tuđu lovu i kad im kažeš da moraju da dolazue na posao za platu koju dobijaju, oni odmah bežanija. Ne želuim da verujem da imamo i drugog prevaranta iako tvrdi da nije. Vreme će pokazati... - glasila je izjava Saše Mirkovića.

Podsetimo, tokom današnjeg dana se oglasio i Milan Milošević te izdao zvanično saopštenje za javnost.

- Dragi moji, o svemu vas obaveštavam, pa želim da od mene saznate da sam danas dao otkaz na Hajp TV na kojoj sam radio nekoliko meseci. Njima želim da se razviju i budu gledana televizija, a mi se gledamo i idemo naravno u nove pobede. Voli vas vaš Milan Milošević - glasilo je kratko i jasno saopštenje nekadašnjeg voditelja Zadruge.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.