LETI SVE NAPOLJE! Dejan besan kao ris, IZBACUJE Aleksandrine stvari iz kuće: Ne zanima me ništa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 09:47

LETI SVE NAPOLJE! Dejan besan kao ris, IZBACUJE Aleksandrine stvari iz kuće: "Ne zanima me ništa!"

Presekao je!

Aleksandra Nikolić ušla je u "Zadrugu" kao zauzeta devojka. Međutim, to je nije sprečilo da se druži sa muškarcima u Beloj kući i čini neke stvari koje bi mogle da iznerviraju njenog dečka, Dejana Dragojevića.

Zadrugari su nedeljama unazad šuškali da između Aleksandre i Zvezdana Slavinića postoji nešto više od prijateljstva. Dejan se oglasio i obelodanio da je četiri puta našao način da unese informaciju u Belu kuću i da prenese poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandri da mu smeta njeno ponašanje. Njoj je preneto da treba da se distancira od muškaraca u rijalitiju jer to smeta Dejanu.

Međutim, Dejana je dotuklo to što je Aleksandra počela intenzivnije da se druži i sa Filipom Carem. Pobednik pete sezone se oglasio na svom Jutjub nalogu i javno raskinuo sa Nikolićevom, zbog njenog ponašanja u rijalitiju.

Aleksandra je više puta istakla da je svesna da njeno druženje sa Filipom nije korektno prema Dejanu, ali ni ne sluti da ju je Dragojević javno ostavio.

Dejan se sada oglasio na svom Instagram profilu i poručio da će sutra vratiti sve njene stvari koje se nalaze u njegovoj kući u Veterniku.

- Od danas, pa zauvek, ne šaljite mi ništa, ne zanima me ništa, ne trudite se - naveo je Dejan na početku, pa dodao:

- Izvinjavam se produkciji, porodici zadrugara. Sve stvari koje su kod mene sutra se vraćaju - napisao je Dejan na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.