LETEĆE PERJE! ŽURKA SAMO ŠTO JE POČELA ODMAH SKANDAL: Marko nije odoleo Jeleni Pešić! Luna sve videla! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 16:37

LETEĆE PERJE! ŽURKA SAMO ŠTO JE POČELA ODMAH SKANDAL: Marko nije odoleo Jeleni Pešić! Luna sve videla! (VIDEO)

Veselo!

U rijaliti programu "Zadruga 3" danas će biti održana svadba Tare Simov i Filipa Đukić, a dok se mlada spremala u hotelu, mladoženja je uveliko napravio žurku u Beloj kući, kada se Bora Santana dohvatio harmonike, a Zorica Marković pustila glas. Međutim, jedan detalj posebno je zapao svima za oko.

Naime, Jelena Pešić prišla je Santani, kako bi mu zadenula bakšiš za harmoniku, a Marko Miljković na oči svoje devojke Lune Đogani odreagovao pohvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na gest Pešičeve, iako Đoganijevoj bilo kakav kontakt Marka i Jelene smeta.

Kada je Jelena Pešić prišla Marku i Bori, Miljković ju je odmerio, a onda pohvalio njen gest rečima.

-Mašala - izustio je Miljković.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.