LEPŠE MU JE SA MNOM NEGO SA ANĐELOM! Maja žestoko udarila na Zvezdanove bivše Ovo što mi imamo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 17:25

"LEPŠE MU JE SA MNOM NEGO SA ANĐELOM!" Maja žestoko udarila na Zvezdanove bivše "Ovo što mi imamo..."

Slavnić priznao kako se oseća!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a Maja Marinković je u izlaganju pecnula bivše Zvezdana Slavnića kada je rekla da mu ona više prija od Anđele, a on se složio da se sa Majom po ceo dan smeje.

- Da li možeš da uporediš odnos sa Anđelom i Majom? Kako ti to izgleda? - glasilo je pitanje.

- Ne mogu da poredim nikako to. Smejem se po ceo dan sa Majom, jako smo slični. Drugačiji su tipovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žena - rekao je Zvezdan.

- Da li si na početku imao dobar odnos sa Anđelom, ili je tenzično bilo od samog početka ? - upitala je Dušica.

- Nije bilo tenzično od samog početka, ali je vremenom postalo loše. Pokušao sam kolko sam mogao, ali nije uspelo. Mislim da je bolje što je sad ovako, prolimo se kako se prelomilo. Nismo uspeli - rekao je Zvezdan.

- Majo, kako sebi deluješ pre odnosa sa njim i sada? - upitala je Dušica.

- Lepo mu je sa mnom, a tokom odnosa sa Anđelom je mnogo više uložio. Veruje da mju više prijam nego ona, jer sam na enrgetnskom nivou više tu nefde gde je i on - rkela je Maja.

- Svi smatraju da je jedina Anđelina i Zvezdsanova sličnost, to što su ovoje veliki narcisi. Maja i Zvezdan više idu, kako dizički, tako i kad aje psiha u pitanju. Žele da budu slobodni tokom života. To je njov životni stil. Smatram da Maja ne bi volela da Zvezdan uskoro pogleda Anđelu opet. Opet bi došlo do grebanja. Vuk dlaku menja, ali ćud nikada - rekao je Neca.

- Mislim da to što imamo Zvezdan i ja nije nikakav životnjiski instikt. To sam čula da se ovde priča često - rekla je Maja.

- Ja sam samo rekao da ste slobodniji, a kada je u pitanju to da je vaš odnos životinjski nagon - dodao je Neca.

- Neću biti ljubomorna i neću grebati nikog. Ima još svremena, pa ćemo sve da vidimo - rekla je Maja.

- Maja se ponašao onako kako joj se dopušta. To je istina. U ivoim odnosu se Maja ne pita ništa, ona tu ništa neće odlučivati - rekao je Mića.

- Ovo je sad jako ružno što si ti rekao - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČEKA SE ODLUKA PRODUKCIJE - Anđela prekršila najvažnije pravilo! Neverovatno šta je sebi dozvolila

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023

Očekuje se žestoka kazna!..Tokom dnevne emisije "Pitanja gledalaca" koju vodi Dušica Jakovljević, glavna tema bila je trojka - Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Maja Marinković...Međutim već na samom početku, iako je tema uveliko bila u toku, i gledaoci i zadrugari su primetili da Anđele...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.