LEPOTICA NA MAJKU! Vanja Mijatović preslikana je Snežana, EVO I ČIME SE ONA BAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2023, 08:37

LEPOTICA NA MAJKU! Vanja Mijatović preslikana je Snežana, EVO I ČIME SE ONA BAVI

Kada je donela odluku da se bavi pevanjem, to nikoga nije začudilo, u porodici pevačice su svi takođe muzičari. Ipak, samo jedan član Vanjine porodice se ne bavi muzikom, a to je njena majka Sneža.

Dok su ostali članovi porodice naše pevačice Vanje Mijatović muzičari, Snežana Mijatović je numerolog.

Vanja je jednom otkrila da traži njen savet samo kada je u pitanju posao, odnosno datume kada bi trebalo nešto da uradi.

- Mama nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne gleda nama, tj. ne sabira nama, članovima porodice, zato što nas poznaje i bila bi pristrasna, ali se savetujem sa njom kada da izbacim pesmu. Savetujem se sa njom koji je dobar datum, koji dan da snimam spot, onda za broj telefona, broj tablica, broj stana, ali gledam da je ne maltretiram puno, jer ona ima puno posla - otkrila je Vanja jednom prilikom za "Espreso".

Svi su saglasni da je Vanja lepotu nasledila od majke, koja kako kažu, i dalje izgleda kao prava bomba, a u to su se svi uverili na slikama koje je pevačica podelila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.