LEPI MIĆA UGROZIO VODITELJA! Totalni haos u emisiji - hoće li produkcija reagovati?! Ove scene su ŠOKIRALE sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 10:04

LEPI MIĆA UGROZIO VODITELJA! Totalni haos u emisiji - hoće li produkcija reagovati?! Ove scene su ŠOKIRALE sve

Gledaoci osudili ponašanje pevača.

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" jedan od gostiju je bio Lepi Mića, koji je u pojedinim trenucima ponovo ulazio u žestoke rasprave sa gledaocima i drugim gostima.

On je vikao i vređao u svom stilu, čak i ustajao iz stolice, a jednom delu gledalaca nije se svidelo njegovo ponašanja, te su na Fejsbuk grupama posvećenim "Zadruzi" istakli da je pevač sinoć "ugrazio radno mesto" voditelju Darku Tanasijeviću, kao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im je drago što je Darko u pojedinim trenucima opomenuo Miću zbog ponašanja.

- Slepi Mića van kontrole. Ugrozio Darku radno mesto. Pokažimo lajkom i komentarom da ga ne želimo u Z4. Videće on ovo - glasio je jedan od komentara, koji nije bio usamljen u osudi.

- Mića ludi što nije glavni - oglasio se još jedan od fanova.

Ipak, treba imati u vidu da je Mića već godinama prepoznatljiv po ovakvom stilu komunikacije i žustroj odbrani svojih stavova i ubeđenja, tako da je teško očekivati da će produkcija zbog nastupa u skorašnjim emisijama reagovati i eventualno izostaviti Miću iz sledeće sezone.

Jedan insert iz sinoćne emisije, u kojem se Mića svađao sa Markom Janjuševićem Janjušem i gledateljkom koja je branila bivšeg košarkaša, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.