LEPA LUKIĆ U SUZAMA ZBOG SMRTI SVOJE LJUBAVI: Rekao mi je pomirićemo se, a onda je preminuo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA LUKIĆ U SUZAMA ZBOG SMRTI SVOJE LJUBAVI: Rekao mi je pomirićemo se, a onda je preminuo

Dirnula i ostale ukućane.

Nakon buđenja, uz prvu kafu, Lepa Lukić ispričala je ukućanima veoma dirljivu priču o čoveku koga je volela.

Dugo su bili razdvojeni, povremeno su se i svađali ali je ljubav bila jaka.

U KRITIČNOM STANJU! Učesnica Parova posle saobraćajne nesreće i dalje U KOMI, moraju OVO da joj urade!

- On je došao na moj koncert, ja sam skočila i poljubila ga. A bili smo se rastali, patila sam za njim. On mi je tada rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada dođe u Beograd da ćemo da se pomirimo. Međutim ja sam otišla kući, a on je preminuo. Zvao se Duško Štrbac. Roditelji su mu bili iz Novog Sada - pričala je Lepa u suzama, a onda je nastavila:

BABA VANGA: Lepa Lukić je vidovita? (FOTO)

- Došla sam tada kući i prijateljica moje mame pita nju: "Jesi li rekla Lepoj?". A ja nisam znala šta ima da mi kaže. Ona je rekla da je Duško umro.

Nisam sušila obraze od tad. Nisam bila tu kada su ga sahranili, a za 40 dana me je zvala njegova sestra koja mi je rekla da me je on stalno spominjao. To mi je najveći greh što se nisam tad pomirila sa njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.