Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 12:47

LEPA BRENA STIGLA NA SUD - ona će SVEDOČITI protiv Miroslava Ilića?! Došla da podrži pevačevu LJUBAVNICU

Trenutak istine!

Pevačica Lepa Brena pojavila se danas u Palati pravde, na suđenju Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović, koja godinama pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina.

Lepa Brena bi, kako se saznaje, trebalo da svedoči na sudu. Ona je najpre sa Mirjanom Antonović ušla u Palatu pravde, da bi nakon nekog vremena izašla iz zgrade, u pratnji Mirjanine najbolje prijateljice Marise.

Brena i Marisa otišle su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do automobila, a potom su se vratile u sud.

Pevačica je na sebi imala sive pantalone, belu bluzu, crnu kožnu jaknu i crne čizme, a mnogi su primetili i frizuru koju je nedavno promenila, te sada ima šiške.

Kako se nezvanično saznaje, pevač Miroslav Ilić stigao je na suđenje, ali je došao ranije kako bi izbegao medije.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je istovremeno bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.